Személyre szabott natúrkozmetikum

általad készítve

Megtanítom, hogyan tudsz káros vegyszerektől mentes, környezetettudatos és hatékony natúrkozmetikumokat készíteni saját magadnak

állandó bőrproblémák?

nem találsz megoldást?

Nagy valószínűséggel a hiba az általad használt kozmetikumokban van! A boltban kapható kencék olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, ami az arra érzékenyebbek bőrét megviselheti, károsíthatja.

Miért jobb elkerülni

a bolti kozmetikumokat?

káros összetevők

Sajnos gyakran előfordul, hogy az arra érzékenyebb bőrűeknél negatív reakciót váltanak ki a kémiai összetevőkből álló kozmetikumok.

szárítják a bőrt

A kencékben megtalálható parfüm és alkohol nagy mértékben száríthatják a bőrt. Sajnos a kifejezetten száraz bőrre kínált termékekben is gyakran megtalálhatóak ezek az összetevők.

felesleges anyagokat tartalmaznak

A már említett parfümnek, illetve egyéb anyagoknak (pl. habzást elősegítő, esetleg a termék állagát sűrítő vagy éppen hígító szerek) gyakorlati hasznuk nincs, csupán kívánatosabbá teszik a termékeket.

környezetszennyezők

Előállításuk során nagymennyiségű káros vegyszert használnak fel, nem kizárt, hogy állatokon tesztelték őket, ráadásul többnyire egyszer használatos, eldobható műanyag flakonokban érkeznek.

A bolti készítményeknél tehát gyakran beleszaladhatunk abba, hogy számunkra nem megfelelő alapanyagokat tartalmaznak. Természetesen ez nem igaz minden termékre, vannak kíváló, valóban tiszta, bio anyagokból készülő kozmetikumok, de sajnos ezek elenyésző számban fordulnak elő.

Mit kell tenned, ha valóban biztosra szeretnél menni?

A bolti készítményeknél tehát gyakran beleszaladhatunk abba, hogy számunkra nem megfelelő alapanyagokat tartalmaznak. Természetesen ez nem igaz minden termékre, vannak kíváló, valóban tiszta, bio anyagokból készülő kozmetikumok, de sajnos ezek elenyésző számban fordulnak elő.

Mit kell tenned, ha valóban biztosra szeretnél menni?

készítsd el

saját magadnak

Ha 100%-ig biztos akarsz lenni abban, hogy a megfelelő anyagok kerülnek a kozmetikumaidba, hogy nincsenek felesleges és környezetszennyező összetevők, akkor számodra a legjobb megoldás, ha te készíted el magadnak a kozmetikumaidat!

Megtanítom, hogyan készítsd el

saját kozmetikumaidat

Nem lehetetlen, hogy saját magadnak gyártsd a piperecikkeket! Képzéseimen megtanítalak arra, hogy hogyan készíts el szappanokat, ajakápolót vagy fürdőbombát akár az egész család számára. Mindezt természetes anyagokból, vegyszermentesen!

story

Mórocza-Tavas Eszter

10 éve kezdtem el érdeklődni a natúrkozmetikumkészítés iránt, a természet iránti vonzódásom és a családom iránti felelősségvállalás vezetett arra az útra, hogy magam készítsem el a minden nap használt kozmetikumainkat. Később azt tapasztaltam, hogy számos ember szenved olyan bőrproblémáktól, melyeket a bolti krémek káros összetevői okoznak, ezért elkezdtem személyre szabott készítményeket előállítani barátaimnak, ismerőseimnek. Fontosnak tartom az egészséges életmóddal kapcsolatos szemléletformálást, ezért 2 éve belefogtam az oktatásba: számomra nem volt elég az, hogy az emberek megértették, mekkora kihatása van

egészségünkre a bőrünkön használt különféle szereknek. Célom, hogy minden ismeretet és praktikát átadjak a kozmetikumkészítéssel kapcsolatosan, és sokan döntsenek eme hasznos és egészséges hobbi mellett.
Tevékenykedem őstermelőként is, kis levendulaültetvényem és gyógynövénykertem van, saját levendulaolajat és az oktatásokon használt virág-, és gyógynövényvizeket állítok elő.
Végzettségemet tekintve megszereztem a természetgyógyász-fitoterapeuta oklevelet, aromaterápia tanulmányaimat az amerikai Tisserand Intézetben végeztem.

Miből áll a képzés?

Ezekről mind tanulni fogsz az alapképzés során:

A képzés során

biztosítom:

A prémium hozzávalókat, amelyekből megalkothatod az első saját termékeid

A megfelelő védőöltözetet, védőszemüveget, védőkötényt

A garantált jó hangulatot és egész napos étel-ital kínálatot

Kinek ajánlom

képzéseimet?

Ha elvégzed az alapképzést,

képes leszel:

Felismerni a káros vagy mellőzhető alapanyagokat a bolti termékek összetevői között

Valóban környezettudatos és hulladékmentes testápolási termékeket gyártani

Megalkotni a saját természetes összetevőkből álló termékeidet

Specifikusan a saját problémáidra megoldást nyújtó krémeket létrehozni

Nincs veszíteni valód

teljes garancia

Ha haszontalannak találtad a képzést, úgy érzed, hogy nem tanultál semmi újat, és semmiben nem segítette a fejlődésedet, akkor csak jelezned kell, és 100%-ban visszatérítem a tanfolyam árát, és megköszönöm, hogy adtál nekünk egy lehetőséget.

ajándék

ingyenes konzultáció

Ha elakadnál otthon, vagy nem úgy sikerült valami, ahogy a képzés során, akkor a tanfolyamot követően ajándék ingyenes félórás konzultációt biztosítok neked, és segítek megoldani a problémát, vagy megválaszolni a felmerülő kérdéseidet.

ezt mondják

korábbi tanulóink
5/5

Eleinte szkeptikus voltam, hogy csak természetes anyagokból hogy lehet létrehozni valami működőt, de Eszter jól megmutatta a dolgok tudományos oldalát is. Már háromszor elkészítettem!

Molnár Réka

5/5

Régóta kísérletezgettem otthon a természetes alapanyagokkal, mindig is érdekelt a téma. Eszter tanfolyama óta már értem is, hogy mit miért és hogyan kell használni.

Kiss Rebeka

5/5

Nehezen kezelhető arcbőröm volt, mindent kipróbáltam már, de semmi sem használt. Akkor találtam rá a natúr kozmetikumokra, és most már magamnak tudom őket készíteni! Az arcbőröm hálás érte.

Pitó Annamária

Jelentkezz most

az alapképzésre

kezdőknek

Neked ajánlom kezdő tanfolyamomat, ha eljátszottál már a házi kozmetikumkészítés gondolatával, de még nem mertél egyedül belekezdeni

haladóknak

Részt vehetsz a haladó alapképzésen akkor is, ha a kezdő alapképzés tematikájával azonos képzésen részt vettél már valahol, vagy rendelkezel az alábbi ismeretekkel:

  • rendelkezel alapismeretekkel a natúrkozmetikai alapanyagok tekintetében (főként zsírok és olajok)
  • ismered ezen összetevők főbb tulajdonságait és feldolgozásuk lehetőségeit, esetleg feldolgozatlan állapotban már használtad is őket
  • zsíros összetevők keverésével megpróbáltál valami jót kihozni, esetleg készítettél már valamilyen egyfázisú (csak olajokat / zsírokat tartalmazó) terméket

Elvégzett hivatalos

tanfolyamaim